Bila dinding cerah?

Pening. Pening. Ramai yang selalu tanya bila dinding cerah, macam mana nak hias?

Letak itu tak kena, letak ini tak kena.

Macam mana nak kena? Color hiasan sama dengan color dinding. Tak nampak ler menyerlah.

Ada orang kata teknik contras pun boleh pakai bila nak bagi naik seri ruang tamu.

Bagi abam, ikut citarasa hati jiwa la.

DHK03

Cer tengok design atas, lawa kan bila kita pandai match.

Klasss gitu!

Try miss match design kami dengan dinding awak ya!

Surf galeri kami di sini http://galeri.jamtawaf-anticlockwise.com

Alhamdulillah dah siap pasang.

Terima kasih Tuan Abdullah Sani.
Semoga Tuan berpuashati.

Katanya nak beli lagi satu untuk bilik pula.

Alhamdulillah.
Terbaik?

Kalau anda pun nak, wasap je 010 236 2679 atau 019 2627917.

Masih banyak lagi pilihan untuk anda pilih dan miliki

http://bit.ly/jamdeco< a href=”http://bit.ly/jamdeco”>http://bit.ly/jamdeco< a href=”http://bit.ly/jamdeco”>http://bit.ly/jamdeco< a href=”http://bit.ly/jamdeco”>

wasap 010 236 2679 atau 019 262 7917 untuk info lanjut.

Wasap.my/60102362679< a href=”http://wasap.my/60102362679″>

Wasap.my/60102362679 < a href=”http://wasap.my/60102362679″>

Wasap.my/60102362679 < a href=”http://wasap.my/60102362679″>

Dapatkan Jam kanvas yang kalis air dan mudah dijaga sekarang?

Alhamdulillah jam dinding Khat siap untuk dipos.

Bentuk love nama pengantin yang di tempah khas ini pasti menambat hati pengantin .

Cantik kan jam khat ni.
4’panel pilihan sebagai hadiah pengantin.
Gold emas warna pilihan dengan susunan nama khat berbentuk love menambah lagi seri jam.

Terima kasih sis Azie.

Material upgrade ke kanvas varnish kalis air.
Jam lebih mudah di jaga☺️

Banyak lagi pilihan design di< a href=”http://bit.ly/jamdeco”>http://bit.ly/jamdecohttp://bit.ly/galerijamdecohttp://bit.ly/galerijamdeco<< sap 010 236 2679 atau 0192627917 untuk info lanjut tentang tempahan jam dinding khat ini.<< p>< /p>

Hadiah ke sekolah-sekolah

Terima kasih Puan Imelda dari Cempaka School kerana memilih jam kami untuk dihadiahkan ke sekolah-sekolah lain.

Semoga Puan berpuashati dengan jam yang kami bekalkan.

Semua jam adalah jam normal dan bersaiz 30cm, harga hanya rm50/pcs untuk min tempahan 10 pcs?

Lagi banyak tempahan, lagi murah lah harga jam.

Murah dan berbaloi??

Kali ini kita dah improve material.

Tanpa tambahan kos yang ditanggung oleh pembeli.

Untuk tempahan, hubungi kami di 010236 2679 @ 019-2627917.