HADIAH FAMILY DAY atau HADIAH PERPISAHAN

 

Mencari hadiah untuk family day bawah RM45?

Penghantaran Free ke semenanjung Malaysia.
Boleh dapat murah lagi kalau beli 20 pcs ke atas.

Boleh tulis Nama atau pilih background apa yang anda suka..
Tak CaYA?

yelah,,ada member tanya pada saya :

My family buat family day, 2D1N sebab nak sambut my dad’s birthday…dalam gathering lak nak buat sesi exchange gifts la konon2 nya…among family members..thats include my aunties n uncles, bros n sistas..etc
so kalau nak bagi hadiah untuk sorg2 tu senang la sket kan? ni nak kena bagi utk family…kira 1 family 1 hadiah
uols ada suggestion tak what best for family? budget around 50 maybe..?

Ada juga yang berhajat untuk diberi pada Hari Keluarga Company mereka.

Atau hadiah hari sukaneka …

Lagi banyak anda beli, Lagi banyak diskaun anda dapat..Rm 16++  pun boleh jika anda order 500pcs ke bawah..

Design banyak juga yang boleh dipilih.

Ni antaranya:

 

Hubungi 019-2662271 untuk info lanjut.

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.