Aduuuhhh. Bila ada kawan kawen, abam selalu pening lalat nak pilih hadiah.

Pengalaman abam dulu, bila dapat hadiah kawen. Pinggan mangkuk ada 5 set, sampai 15 tahun kawen pun tak pakai-pakai.

Adik ipar kawen pun bertengkek-tengkek dapat blender. Meriah buat jus la nampaknya.

Pernah abam nak bagi hadiah rare, abam bagi hadiah meja putar. Ala yang kat restoran mahal guna tu. Pusing-pusing tak yah bangun.

Mak aiiii. Berat nak bawa dia, nyesal tak sudah nape tak hadiahkan sekali dengan troli angkut ikan.

Alih-alih wife abam tunjuk gambar khat jam deco ni. Beribu-ribu lemon lak design yang boleh pilih. Ingat harga sampai ribu-riban.

Rupanya harga mampu beri kawan-kawan.

Tanya punya tanya, seller cakap “Nak bagi super duper rare special, kami bagi FREE Bonus. Boleh tulis ucapan sejemput nafas.”

Sejak tu, abam dah relaks goyang kaki pilih hadiah. Cakap je bila tarikh, cepat-cepat abam g order ikat tepi.

Pakai ipad swipe sana swipe sini, pilih design kat http://galeri.jamtawaf-anticlockwise.com
Lepas tu terus whatsapp order ke 010-2362679.

Sedar-sedar sampai depan tangga rumah.

#khatjamdeco
#CWS1

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.