Raya dah dekat menjelang tiba!

Sis dah habis hias rumah bagi meletupzzz bila kawan-kawan datang ziarah?

Mesti pening nak letak apa kat dinding ruang tamu kan? Pening-pening lalat gituzzz.

Kami nak share kalau sis nak hias dengan khatjamdeco, sempat lagi kalau order sekarang.

Last order untuk Sabah Sarawak, 31 Mei tau, geng dok Semanjung pulak, 8 Jun. Mana order sebelum tarikh ni, insha allah sempat lah nak berhias rumah untuk big open house 1 Syawal nanti.

Yang order lepas tarikh ni pula, insha allah lepas raya kami hantar. Tarikh ni bukan kami saje letak tau, Poslaju dah share awal-awal.

So apa lagi?

Whatsapp kami di 010-2362679 untuk bungkus ikat tepi. Rajin-rajin tanya offer ya, mana tau kami terajin nak buat special offer hias rumah cun melecun:

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.