Kelebihan surah Fatihah sebagai antibiotik dan ubat.

Bila dah gantung jam ni kat dinding, nampak surah alfatihah sebelah dia setiap kali tengok jam..boleh gak kita ingat nak baca surah Fatihah ni ya.
Jangan lupa baca ayat iyyaka Na’budu wa iyyaka Nasta’in tu 7 x…dan doa apa yang dihajati.
Best kan ada jam dinding yang mengingatkan kita.

Best kan ada jam dinding yang mendekatkan kita kepada yang Maha Esa?
Ni blom pahala apabila anak-anak minat menghafal bila tengok jam yang cantik ni.

 

Dapatkan jam dinding khat decor ini segera.
Harga mengikut saiz pilihan ?

Dengan serendah rm100, free postage, jam yang cantik ni dah anda punye..
Untuk info lanjut

➡️WASAP SEKARANG ke

019-2662271

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my
Pelbagai design menarik untuk di miliki di
http://bit.ly/galerijamdeco

http://bit.ly/galerijamdeco

http://bit.ly/galerijamdeco
APA yANG BEST TENTANG JAM INI?
? Material:

? 100% Cotton Art Canvas yang putih dan bersih

? Frame dari kayu solid menjadikan ia lasak dan tak mudah patah

? Mudah dibersihkan

? Anda boleh memilih untuk Enjin JAM TAWAF atau ENJIN NORMAL

? Pemilihan warna backgroun mengikut kesesuaian dinding rumah anda tanpa cas tambahan

? Slot untuk menggantung direka khas secara built in dengan kayu, maka frame akan betul melekap dengan dinding

? Untuk menggantung, kami bekalkan skru dan wall plug agar hiasan tergantung kukuh di dinding
➡️CEPAT, WASAP SEKARANG ke

019-2662271

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my
#khat #jamdinding #termurah #kanvas #jamtawaf #jamcantik #jamwanita #jam #free #decor #wallpaper #wall #decorative #wallclock #walldecor #clock #simple #customorder #customized #anticlockwise #moderndesign #art #kufi #motivationalquotes #doorgift #gift

#birthgifts #weddinggifts

#hadiahunik f #hadiahmurah #hadiahguru #alquran

#albaghdadi

#sahabatquran #ikea

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.