Jam tawaf Royal series ni memang special.
Jarum yang gerak dua je.

Yang ada pun dua.
Yang merah tu jarum saat.

Yang hitam tu jarum jam dan minit.
Tapi yang hitam tu nampak macam dua..tp sebenarnya satu jarum.
Cuba tengok betul-betul.

Sekali tengok tak perasan, 2-3 kali tengok baru perasan.
Apa yang uniknya jam ni?
FIRSt IN THE WORLD

Boleh pilih nak tali steel atau kulit.

Boleh juga nak pilih kedua-duanya.

.

.

??Cara baca dia lagi special.??
?Perhatikan jarum hitam yang berada di antara no 5 dan 6 (tulisan arab).

?Antara jam ke jam ada tulis minit 15..30…45..itulah minit.

?Dan setiap 15&30&45 ada garisan yang mewakili 5 minit pada setiap garisan.
?Dalam gambar, jarum panjang hitam berada pada garis 30.
So, jam menunjukkan pukul 5:30.
?Senang bukan?

Wasap 0192662271 sekarang untuk dapatkannya laju-laju

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.