Sejuk tengok kaabah.
InshaAllah pahala pun ada.
Panel 50cm

Enjin Jam normal?
??????
Harga mengikut saiz pilihan ?

Dengan serendah rm100, free postage, jam yang cantik ni dah anda punye..
Untuk info lanjut

➡️WASAP SEKARANG ke

019-2662271

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my
Pelbagai design menarik untuk di miliki di
http://bit.ly/galerijamdeco

http://bit.ly/galerijamdeco

http://bit.ly/galerijamdeco
APA yANG BEST TENTANG JAM INI?
? Material:

? 100% Cotton Art Canvas yang putih dan bersih

? Frame dari kayu solid menjadikan ia lasak dan tak mudah patah

? Mudah dibersihkan

? Anda boleh memilih untuk Enjin JAM TAWAF atau ENJIN NORMAL

? Pemilihan warna backgroun mengikut kesesuaian dinding rumah anda tanpa cas tambahan

? Slot untuk menggantung direka khas secara built in dengan kayu, maka frame akan betul melekap dengan dinding

? Untuk menggantung, kami bekalkan skru dan wall plug agar hiasan tergantung kukuh di dinding
➡️CEPAT, WASAP SEKARANG ke

019-2662271

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my

http://nurdianajamtawaf.wasap.my
#khat #jamdinding #termurah #kanvas #jamtawaf #jamcantik #jamwanita #jam #free #decor #wallpaper #wall #decorative #wallclock #walldecor #clock #simple #customorder #customized #anticlockwise #moderndesign #art #kufi #motivationalquotes #doorgift #gift

#birthgifts #weddinggifts

#hadiahunik #hadiahmurah #hadiahguru #alquran

#albaghdadi

#sahabatquran #ikea

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.