PENING KEPALA NAK HIAS RUMAH?

Nak letak hiasan je nampak macam dull, nak letak jam je macam bosan lak.

Cuba lihat design Khat Jam Deco, jam dan hiasan in one piece.

Cantik di mata, Ceria di tamu, Sejuk di hati.

Itulah Khat Jam Deco.

Layari Galleri kami untuk design KhatJamDeco pilihan anda.

Siri DHK

Siri P

Siri WAC

Siri R

Siri AW

Siri PK

Apa yang bestnya pasal Khat Jam Deco ni ya?

Nak tahu? Jom baca sikit kat bawah ni.

  • Material kami dari canvas polyester kalis air, senang dibersihkan dengan kain lembap.
  • Pilihan Jam Tawaf atau Jam Normal.
  • Hendak design kesemua panel atau jam sahaja? Pilihlah ya!
  • Saiz pun ada dua jenis,

         nak bagi ruang tamu ceria pilihlah saiz 50cm

nak memenuhi ruang bilik tidur, pilihlah saiz 30cm

  • Kesemuanya PRE-ORDER mengikut pilihan anda, kami hanya perlukan 3-10 hari (7-10 hari, Sabah Sarawak) untuk memastikan ia siap dan sampai ke depan pintu rumah anda.
  • Oppppssss. Nak bagi tahu, penghantaran PERCUMA untuk Semenanjung.

Hubungi kami untuk tempahan ya!

>>>Klik link ini untuk tempahan khatjamdeco.wasap.my

>>>Klik link ini untuk tempahan khatjamdeco.wasap.my

>>>Klik link ini untuk tempahan khatjamdeco.wasap.my

Untuk tempahan, hubungi 010-2362679 Khat Jam Deco