Sambil santai di atas sofa empuk di ruang tamu, akak dan abam boleh pilih jam dinding deco untuk sesuaikan dengan dinding ruang tamu akak dan abam.

Kami dah sediakan design menarik di katalog online kami di bit.ly/jamdeco.

Dan dalam masa 3 -10 hari, biarkan team kami bertungkus-lumus mengukur, memotong dan siapkan jam idaman dengan warna pilihan akak dan abam.

Kami hantar FREE je sampai depan pintu rumah jika akak dan abam yang duduk kat semenanjung.

.

Ehhh sebelum tu nak tanya sikit. 😀

Akak dan abam suka tema apa?

English atau modern?

Warna warni atau klasik?

Kat katalog kami banyak design yang boleh dipilih.

Just roger 0102363679 je.

Tekan👇

Wasap.my/0102362679

Wasap.my/0102362679

Wasap.my/0102362679

InshaAllah apa design jam yang di idamkan boleh je kami buatkan.

Mudah je kan🤗

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.