Last Order sebelum Raya!

Raya dah dekat menjelang tiba!

Sis dah habis hias rumah bagi meletupzzz bila kawan-kawan datang ziarah?

Mesti pening nak letak apa kat dinding ruang tamu kan? Pening-pening lalat gituzzz.

Kami nak share kalau sis nak hias dengan khatjamdeco, sempat lagi kalau order sekarang.

Last order untuk Sabah Sarawak, 31 Mei tau, geng dok Semanjung pulak, 8 Jun. Mana order sebelum tarikh ni, insha allah sempat lah nak berhias rumah untuk big open house 1 Syawal nanti.

Yang order lepas tarikh ni pula, insha allah lepas raya kami hantar. Tarikh ni bukan kami saje letak tau, Poslaju dah share awal-awal.

So apa lagi?

Whatsapp kami di 010-2362679 untuk bungkus ikat tepi. Rajin-rajin tanya offer ya, mana tau kami terajin nak buat special offer hias rumah cun melecun:

Bila dinding cerah?

Pening. Pening. Ramai yang selalu tanya bila dinding cerah, macam mana nak hias?

Letak itu tak kena, letak ini tak kena.

Macam mana nak kena? Color hiasan sama dengan color dinding. Tak nampak ler menyerlah.

Ada orang kata teknik contras pun boleh pakai bila nak bagi naik seri ruang tamu.

Bagi abam, ikut citarasa hati jiwa la.

DHK03

Cer tengok design atas, lawa kan bila kita pandai match.

Klasss gitu!

Try miss match design kami dengan dinding awak ya!

Surf galeri kami di sini http://galeri.jamtawaf-anticlockwise.com

Stock KhatJam deco sedia ada.

Ramai yang selalu tanya ready stok Khat Jam Deco. 

Sebab kami ada banyak design, kami selalu ambil PRE-ORDER. Cuma selepas banyak sangat pertanyaan nak ready stok. 

Jadi kami simpan sikit stok, itu pun dah cepat orang lain sapu.

Yang tinggal ada gambar kat bawah ni. Roger kami cepat-cepat sebelum orang lain angkat ikat tepi.

 

  1. 3 panel, Saiz 50x50cm, Enjin Jam Normal RM200.

 

       2. 3 panel, Saiz 30x30cm, Enjin Jam Tawaf RM120

 

         3. Jam sahaja 30x30cm, Enjin Jam Tawaf RM70

Kalau nak COD, boleh ke Shah Alam ya. Contact no. kami 010-2362679 @ 019-2627917