General

  • Mem Enigma PRE ORDeR

    Enigma open for preorder.,

    Pre order for this model will be available tonight 12AM.

    ETA 31 JAN - Not more than 10 FEB .

    LIMITED UNIT . Production 1000 units only .

    First Come First Serve...

  • Comel je kan

    Alhamdulillah dah siap pilihan background hitam dan tulisan warna warni memang menarik.

    Saiz jam 30cm x 30cm, enjin jam normal selamat dipos😀

    Semoga tuannya beepuashati.

    Murah je.

    Untuk jam...

  • Chewwaahhh Design Baru!

    Nak cari deco untuk dinding raya tahun ni?

    Cer tengok design baru ni.

    Mana tahu melekat di hati dinding rumah.

    Kalau nak tengok design lain, cer ke sini http://galeri.jamtawaf-anticlockwise.com

  • Jam cantik menawan

    Jam khat Customise kesukaan ramai,

    Simple dan menarik😀

    Banyak lagi design untuk dimiliki.

    Boleh pilih di bit.ly/khatjamdeco.

    Kalau nak reply segera, wasap ke

    Wasap.my/60102362679

  • Alhamdulillah

    Alhamdulillah berbaloi..

    Itu yang kami harapkan..semoga ia bermanfaat dunia dan akhirat.

    Banyak lagi design menarik yang boleh dipilih😀 di sini

    Bit.ly/khatjam deco

    Untuk layanan...

  • Bila dinding cerah?

    Pening. Pening. Ramai yang selalu tanya bila dinding cerah, macam mana nak hias?

    Letak itu tak kena, letak ini tak kena.

    Macam mana nak kena? Color hiasan sama dengan color dinding. Tak nampak...

  • Berakhirlah sudah 2017

    Alhamdulillah......

    Tutup tirai dengan booth di Karnival Ambang 2018 di Dataran Nilai, Nilai Negeri Sembilan.

    Semoga tahun 2018 membawa lebih kejayaan dan lebih sales untuk #JamKhat...