Pening. Pening. Ramai yang selalu tanya bila dinding cerah, macam mana nak hias?

Letak itu tak kena, letak ini tak kena.

Macam mana nak kena? Color hiasan sama dengan color dinding. Tak nampak ler menyerlah.

Ada orang kata teknik contras pun boleh pakai bila nak bagi naik seri ruang tamu.

Bagi abam, ikut citarasa hati jiwa la.

DHK03

Cer tengok design atas, lawa kan bila kita pandai match.

Klasss gitu!

Try miss match design kami dengan dinding awak ya!

Surf galeri kami di sini http://galeri.jamtawaf-anticlockwise.com

Similar Posts

Nak tanya? Komen di sini ya.